El pare de la nena de quatre anys que va morir ofegada durant una classe de natació a la piscina de Ripoll reclama més informació sobre el que va passar divendres. «No acabem d'entendre, amb la gent que hi havia vigilant els nens, com va passar el que va passar», va declarar el pare de la nena, Fran Medina, als micròfons de Mediaset.

El grup escolar del qual formava part la petita Mireia, de quatre anys, estava acompanyat per cinc mestres, quatre monitors i dues persones de manteniment.

Els fets van succeeir divendres al matí, quan la menor era amb els seus companys de P4 de l'escola Pirineu de Campdevànol fent una classe de natació. Cap a les 11.30, els monitors i els mestres responsables del grup es van adonar, ja als vestidors de les instal·lacions, que la víctima no hi era. En tornar cap a dins a la piscina a buscar-la, van trobar-la a l'aigua immòbil, surant de bocaterrosa.

«Ningú pot entendre, ni tan sols els mateixos monitors i mestres, una cosa així ... Tots som humans i això pot passar», va declarar Joan Manso, alcalde de Campdevànol. El pare de la menor ara només demana que els informin de tot el que va succeir. «Què li va passar a la nena? Volem tenir el màxim d'informació», reclama Medina.