Puigcerdà ha enllestit la reforma de la planta baixa de l'edifici de l'antic hospital, ubicat a la plaça de Santa Maria, per adequar les instal·lacions al Centre d'Antenció Primària (CAP). L'actuació ha permès renovar la recepció, el vestíbul, els despatxos i l'espai on es gestionen les cues, de manera que els usuaris troben tot un espai renovat en entrar a l'edifici.

Els nous espais s'han fet on antigament hi havia el servei de Radiologia. El projecte ha suposat una inversió de 60.000 euros amb aportacions de l'Ajuntament, la Fundació Hospital de Puigcerdà i la Diputació de Girona.

Més reformes

En aquest projecte global de reutilització de l'edifici, l'Ajuntament també reforma la tercera planta, on s'ubicarà el servei de rehabilitació.

Paral·lelament, el consistori de Puigcerdà ha reprès el projecte de construcció de la nova seu de la Policia Local, que s'està fent també als baixos de l'antic hospital.

Després que el projecte inicial no inclogués tots els equipaments necessaris per a les dependències policials, el consistori va aturar les obres per refer el projecte i replantejar-ne el concurs i la licitació.

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha explicat que «ja hem modificat el projecte i s'ha acabat l'exposició pública per tal que les obres es puguin fer i estiguin operatives ja aquest any».