El festival de música electrònica de les Llosses finalment no es farà

Els organitzadors fan marxa enrere i posposen la cita fins a l'agost de 2018 amb la ubicació encara per concretar

27.05.2017 | 00:31

El festival de música electrònica Kali Mela no es farà a les Llosses. Els organitzadors de l'esdeveniment van anunciar a través de Facebook que els «els obstacles relacionats amb les autoritzacions» els han forçat a posposar-lo fins al 2018. El certamen, que s'havia de celebrar del 13 al 19 de juliol, havia de congregar 2.000 persones en una finca forestal del municipi.

L'Ajuntament de la població, però, manté que mai han rebut cap instància sol·licitant els permisos. Sant Jaume de Frontanyà (al Berguedà), el municipi més petit de Catalunya, va acollir-lo l'any passat enmig de la polèmica. La mateixa amb la qual van topar els organitzadors a les Llosses. Els veïns de la vila ja havien fet una recollida de signatures en contra.

En concret, els organitzadors plantejaven celebrar-lo en una finca forestal situada a uns quatre km de la carretera, on hi ha una masia abandonada i que antigament havia estat terra de conreus.

Ahir, els seus promotors van anunciar a Facebook que l'han de posposar fins l'any vinent. A la publicació, van lamentar que per «obstacles relacionats amb les autoritzacions, el govern ens han forçat a moure'l de data fins a l'agost de 2018». Així, van demanar disculpes a aquells que ja hagin fet reserves i plans de viatges i els comunicaven que retornaran els 100% del preu de les entrades. També van remarcar que la decisió l'han pres en contra de la seva voluntat i que han fet «tot el possible per reubicar o trobar una solució per aquest 2017» però van isnsitir que no ha estat possible.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema