Un cap de setmana d´indians a Tossa de Mar

El municipi de Tossa de Mar reviurà durant tres dies els anys en els quals alguns dels seus veïns tornaven de fer les Amèriques amb les butxaques plenes de diners. Música, dansa, fira artesana, animació infantil i gastronomia són les propostes d´aquesta segona edició de la fira d´indians de Tossa de Mar.

Festivalot a Girona

El Festivalot ofereix un ampli i divers cartell de concerts i activitats amb l´objectiu d´apropar la música als nens i nenes i gaudir de la música en família. Aquestes són les propostes per avui: A les 11 del matí i a 2/4 de 5 de la tarda al Teatre Municipal, concert dels Amics de les Arts; A les 11 del matí, al cinema Truffaut activitat «Un dia de festa»; a les 12 del migdia a la plaça del Pallol espectacle del Pot Petit; a 2/4 d´1 del migdia i a les 4 de la tarda a l´Auditori de la Mercè, concert del Quartet Mèlt; a 2/4 de 4 de la tarda al saló de Descans del Teatre Municipal actuació de la cantant Beth; a les 5 de la tarda a la plaça del Pallol, concert Heavy per a Xics; a les 6 de la tarda a la plaça del Pallol actuació del Petit de Ca l´Eril.

La Fira de la Rosa omple Roses d'activitats lúdiques

Els promotors de la Fira de la Rosa de Roses han apostat enguany per donar-li una sacsejada i, a banda de la decoració floral d'espais, alguns d'ells immobles d'alt valor històric, la campanya gastronòmica '1000 Roses a Roses' o la desfilada de pentinats amb motius florals, el públic gaudirà de múltiples espectacles de carrer gratuïts: concerts, circ, humor, màgia o dansa. La cita, aquest dissabte i diumenge.

Pujada al Montgrí

La cinquena edició del Festival Ítaca Cultura i Acció dona el tret de sortida amb la pujada al Montgrí aquest diumenge. Enguany, comptarà amb les actuacions musicals de Pau Riba i Guillem Roma, a més del tast de vins multitudinari que es fa cada any a dalt del castell gràcies a la col·laboració del Consell Regulador de la DO Empordà i la Ruta del Vi DO Empordà.

Les Festes de Primavera de Palafrugell ja estan en marxa

Festa, música i disbauixa carnavalesca inundaran aquests dies els carrers de Palafrugell, dins la celebració de Les Festes de Primavera. En la seva 55a edició, el festival concentrarà les seves activitats principals entre aquest cap de setamana i el diumenge 4 de juny i culminarà, com és habitual, amb el Carroussel Costa Brava-Carnaval de Carnavals, la multitudinària desfilada de comparses i carrosses pels carrers de la població. Aquest diumenge al matí s'ha previst la Marxa de la Garoina (8 .00 h), una cercavila pel centra de la vila (11 h) i un ball de bastons a la Plaça Nova (12 h).

La Fira-Festa-Concurs de l'Allioli de Creixell s'innova amb l'hamburguesa amb allioli

La XXVI Fira-Festa-Concurs de l´allioli de Creixell tindrà lloc aquest diumenge a Creixell. Enguany, el producte estrella serà l'hamburguesa amb allioli, realitzada des del Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines amb l'objectiu d'innovar la festa .

Fira Tocs de Vi a Girona

De les 6 de la tarda a les 11 de la nit a la plaça de la Independència celebració de la Fira Tocs de Vi amb la participació d´una dotzena de cellers de la DO Empordà i una quinzena de restauradors

Festa de Sant Antoni Abat amb cercavila i benedicció d´animals a Banyoles

De 9 a 11 del matí el Club Hípic Pla de l´Estany ofereix l´esmorzar del traginer. A les 10 missa a Santa Maria dels Turers. A 2/4 de 12 sortida de cercavila. Convidat Júlio Ortín (Sangtraït). A 2/4 1 benedicció dels animals davant de l´església de Santa Maria dels Turers. La cercavila acabarà a davant de l´Ajuntament. A les 3 dinar al restaurant l´Ast.

Fira d´oficis artesanals a Sant Miquel de Fluvià

De les 10 del matí a les 8 del vespre a la plaça de l´Església fira d´oficis artesanals amb monogràfic sobre oficis i artesania tèxtil, demostracions de diferents oficis, ambientació benedictina i venda de productes.