Sis persones van resultar ferides en un accident de trànsit múltiple a la carretera C-66 al seu pas per Celrà. Va ser un sinistre viari aparatós. En concret, un xoc entre dos turismes i una moto. Un dels cotxes va bolcar.

Els vehicles van quedar al mig de la via entre Campdorà i Celrà, a tocar l'entrada de la variant de Girona. Això va obligar els Mossos d'Esquadra a tallar la carretera durant una hora. I això va generar retencions d'un quilòmetre de longitud en aquesta via que va fortament carregada i que uneix Girona amb la Costa Brava.

L'accident de trànsit va provocar sis ferits. Entre els ferits hi ha una noia de 19 anys, que va quedar ferida de poca gravetat, i un menor, que va quedar ferit de caràcter lleu. Ambdós, el SEM els va traslladar amb ambulància a l'hospital Santa Caterina de Salt. Mentre que la resta de ferits -un altre menor d'edat de 12 anys, una dona de 18 anys, una de 38 i una jove de 25 anys-, de poca gravetat, el SEM va evacuar-los a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Els Mossos investiguen les causes de l'accident de trànsit que va tenir lloc cap a un quart de quatre de la tarda. Des d'aquella hora i fins cap a les cinc menys deu de la tarda, la via es va tallar al trànsit. Després s'hi va fer pas alternatiu, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). A l'accident també hi van intervenir els Bombers.

Ahir a la tarda també va haver-hi un altre accident, en aquest cas a la C-63 a Vidreres. Va ser una topada de tres vehicles. Els ferits van ser lleus, segons els Bombers.

I, al matí, un cotxe va atropellar un ciclista, pels volts de les nou, a l'aparcament de l'Almadrava de Roses. El ferit va ser evacuat a l'hospital de Figueres.