Una fuita d'aigua provoca un col·lapse de trànsit a Roses

L'avaria va deixar sense subministrament veïns de Santa Margarida i Mas Matas i va originar importants retencions en els accessos a la localitat

29.05.2017 | 10:51
Una fuita d'aigua provoca un col·lapse de trànsit a Roses

Una fuita d'aigua a la carretera C-260 al terme de Roses (Alt Empordà) va deixar ahir sense subministrament els barris de Santa Margarida i Mas Matas. A més, a causa de l'avaria es van haver de tancar les carreteres principals d'accés a les zones residencials, cosa que va ocasionar un col·lapse de cotxes important. Es tracta d'una zona on viuen prop d'un miler de veïns però el tall va afectat més persones perquè hi ha diversos hotels en aquesta zona.

Els bombers van rebre l'avís a les 08.47 del matí i dues dotacions es van desplaçar fins al lloc dels fets. Pocs minuts després van arribar els tècnics de la companyia per fer-se càrrec de l'avaria.

Una hora després es van obrir uns carrils improvisats cap a les zones turístiques per tal que els cotxes tinguessin accés als hotels i a les cases principals.

Com a conseqüència de la fuita alguns baixos de comerços i habitatges es van inundar. Els bombers van marxar cap a les 10 del matí un cop comprovat que l'avaria a les canonades d'aigua no havia provocat danys a les del gas.

Entre les 10 del matí i les 12 del migdia els operaris van continuar treballant per adequar la carretera de Santa Margarida i no va ser fins cap al migdia quan el trànsit va tornar a la normalitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema