El poble de Creixell va celebrar ahir la tradicional Fira-Festa-Concurs de l'Allioli amb un nou protagonista: l'hamburguesa d'allioli. Amb l'objectiu d'innovar la festa, el Gremi de Carnissers i Xarcuters artesans de les comarques gironines va presentar aquest saborós plat durant la jornada d'ahir a l'arbreda de Creixell. El punt fort del dia, però, va ser el Concurs Internacional d'allioli, que un any més va tenir una alta participació.

A 2/4 de 12 del migdia i dins dels actes programats de la fira, la reconeguda xef del restaurant Sant Pau, Carme Ruscalleda, va rebre el premi Mà de morter d'Or. Durant la mateixa cerimònia els promotors de la fira també van reconèixer la figura i la feina d'Albert Raurich del Restaurant Dos Pebrots amb el premi El morter d'Or.

La fira de l'allioli de Creixell va comptar amb diferents activitats per a petits i grans durant tot el dia d'ahir. La jornada va começar a les nou del matí amb un esmorzar popular seguit d'un taller de cuina de l'àvia Remei i de manualitats per a nens i nenes.

L'allioli també va ser el punt estrella del dinar popular, que va reunir desenes de veïns del municipi. La jornada va finalitzar amb una cantada d'havaneres amb els Pescadors de Roses.