Un accident múltiple a la C-65 al seu pas per Llagostera va acabar ahir al migdia amb quatre ferits de gravetat. El sinistre viari va consistir en un xoc de tres vehicles, un dels quals va acabar bolcant a causa de la col·lisió.

L'accident va tenir lloc al voltant de la una del migdia a l'alçada del quilòmetre 14. Aquest succés va complicar la circulació en aquest punt de la xarxa viària de Girona, ja que els Mossos d'Esquadra van haver de tallar la carretera que uneix Cassà i Llagostera en ambdós sentits de la marxa durant prop de mitja hora, a causa de l'accident de trànsit.

Mentre es van dur a terme les actuacions dels serveis d'emergències -hi van treballar els Mossos, Bombers i el SEM- va haver-hi un tall de carretera. A dos quarts de dues es va donar pas alternatiu i un cop fora els vehicles, cap a dos quarts de tres de la tarda, es va obrir el pas al trànsit. Aquests problemes a la C-65 van generar retencions de fins a tres quilòmetres de longitud.

Segons el SEM, quatre persones que ocupaven els tres vehicles accidentats van resultar ferides de gravetat. Dues d'elles van ser traslladades a l'hospital Trueta de Girona i les altres dues fins a l'hospital Santa Caterina de Salt.

En un altre punt de les comarques gironines es va produir un altre accident de trànsit de gravetat. Un transportista va resultat ferit de consideració ahir al migdia a Puigcerdà, quan el camió que conduïa va bolcar a la carretera de Llívia (N-154). L'home, de 40 anys, va haver de ser rescatat pels Bombers de l'interior del vehicle i va ser traslladat pel SEM a l'hospital de Puigcerdà, amb un traumatisme cranial.

Els fets, segons fonts dels Bombers, van tenir lloc poc després de tres quarts d'una del migdia a la sortida de Puigcerdà per la carretera de Llívia, davant del càmping Stel. Fins a l'indret s'hi van traslladar quatre dotacions de Bombers i diverses unitats del SEM, dels Mossos i la Policia Local.