Estanys d'alta muntanya, prats subalpins, boscos ufanosos, esglésies romàniques i l'església de Cadí formen part dels paisatges que es podran gaudir al Cerdanya Happy Walking, el festival del senderisme programat pels dies 9,10 i 11 de juny.

A les portes de l'estiu, quan la muntanya s'abriga del cel més blau i les marmotes i els galls fers surten dels amagatalls per gaudir la vida, els senderistes tenen l'oportunitat de gaudir la muntanya en la seu màxim esplendor. Un esclat magnífic de claror serà el que els senderistes podran veure en l'excursió estrella del Festival a Tossa d'Alp. La caminada inclou l'observació de la posta de sol a Tossa d'Alp, a més de 2.500 metres d'altura.

Les altres 5 rutes també deixaran petjada en els senderistes. N'hi ha de tan atractives com la passejada per les esglésies de Fontanals de Cerdanya. A més de la bellesa d'un paisatge trepitjat d'història, els caminants trobaran concerts i espectacles.

Totes les caminades programades acaben amb un tastet final. Una manera immillorable de recuperar-se de l'esforç i de degustar productes locals com carn ecològica, formatges, iogurts, mels, melmelades, embotits o cerveses artesanes.

Les excursions tenen un cost de 12€ (adults) 6€ (menors de 16 anys) i inclouen el guiatge, un «happy kit» per l'excursionista i el tastet de productes de Cerdanya un cop acabada l'excursió.

Aquesta iniciativa neix de la taula de treball de Camins de Cerdanya i compta amb el suport de Turisme Cerdanya, el Consell Comarcal de la Cerdanya i el Patronat de Turisme Costa-Brava-Pirineu de Girona.

Al web www.cerdanyahappywalking.cat hi trobaràs totes les excursions, t'hi podràs inscriure i fer el pagament. També presencialment, a les oficines de turisme de la Cerdanya, Alp, Llívia i Puigcerdà.,