L'Audiència de GironaEl cas es remunta a l'estiu del 2014. Segons la fiscalia i l'acusació particular, el processat va proposar a la seva filla mantenir relacions sexuals al·legant que no ho podia fer amb la mare perquè estava malalta. Tot i que la menor s'hi va negar, l'home li hauria començat a fer tocaments als pits i als genitals, a part de portar-la fins a l'habitació, on l'hauria violat. La fiscalia i l'acusació sostenen que la menor no va oposar resistència «pel respecte que li imposava el seu progenitor». En el judici, l'acusat va negar els fets i va atribuir la denúncia a una venjança.

Segons la fiscalia i l'acusació particular, un vespre que l'acusat i la víctima es trobaven a casa, l'home s'hauria assegut al costat de la nena al sofà i li hauria proposat mantenir relacions sexuals. El processat li hauria dit que no ho podia fer amb la seva mare perquè estava malalta i, a canvi, hauria ofert a la menor comprar-li un telèfon mòbil. Per això, demanen que el condemnin a 10 anys de presó per un delicte d'abús sexual amb penetració prevalent-se de la relació de parentiu. Les acusacions també sol·liciten que no es pugui apropar a la víctima durant 18 anys i que li privin la titularitat de la pàtria potestat. En matèria de responsabilitat civil, sol·liciten que indemnitzi la menor amb 10.000 euros.

Per la seva part, l'acusat, que ahir només va respondre les preguntes del seu advocat, Jordi Colomer, va assegurar que aquell estiu va tenir un enfrontament fort amb la nena quan va arribar a casa de treballar, ja que va veure que havia passat la tarda a l'ordinador i no havia fet les tasques domèstiques que li pertocaven. Així, l'acusat va negar que violés la nena o li fes cap tocament, mentre va afegir que tenia mala relació amb la seva dona, qui l'hauria amenaçat amb el divorci.

Tampoc va reconèixer una gravació d'àudio aportada a la causa en la qual, suposadament, reconeix els abusos. Colomer va demanar la nul·litat de la prova perquè no es va aportar en el format original i sosté que s'hauria pogut manipular. El judici, que es va fer ahir a l'Audiència de Girona, va quedar vist per a sentència.