Fan un simulacre d'accident i foc a dins al túnel de Collabós

És la infraestructura clau que uneix el Ripollès i la Garrotxa a través de la carretera N-260

01.06.2017 | 10:37
L´exercici de simulacre de Protecció Civil.

Protecció Civil de la Generalitat i el Ministeri de Foment han organitzat la nit de dimarts un simulacre d'accident i incendi a l'interior del túnel de Collabós de l'N-260, que comunica el Ripollès i la Garrotxa.

L'objectiu principal del simulacre és aprovar l'activació i avisos previstos al Pla d'Autoprotecció del Túnel; practicar i valorar les actuacions i comunicacions entre els diferents actuants i el personal del túnel; a més de comprovar el correcte funcionament de la ventilació del túnel.

L'exercici va consistir en una topada entre dos vehicles dins el túnel amb posterior incendi. A causa de l'accident, dues persones han resultat ferides.

El centre de control, en detectar l'accident, va avisar al telèfon d'emergències 112 de Catalunya i al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya de Protecció Civil de la Generalitat.

En rebre l'avís, es van mobilitzar tots els efectius d'emergències (Bombers, Mossos, SEM, entre altres) necessaris per resoldre la situació, i el personal propi del túnel, ja que tenen presència 24 hores en aquesta instal·lació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema