El darrer dia de les Festes de Primavera de PalafrugellFestes de Primavera de Palafrugell és també cada any el més sonat de tots. El tradicional Carroussel Costa Brava va ser l'encarregat ahir de posar punt final a deu dies de disbauxa a la localitat baixempordanesa, que va culminar la 55a edició de les festes amb el «Carnaval de Carnavals», un dels actes més tradicionals i més consolidats a la població.

Enguany la desfilada va comptar amb un nombre de carrosses i comparses similar al del 2016, les quals es xifraven en més d'una trentena. A les 6 colles locals s'hi van sumar un parell més de noves: la Gresca i la Colla Confeti; la darrera, tot i haver participat anteriorment com animació, aquesta vegada s'estrenava com a inèdita. A més de les 8 locals també en formaven part 11 carrosses no inèdites, 8 grups d'animació, 3 colles de comparses inèdites i 5 comparses no inèdites.

Una temàtica variada

Pel que fa als dissenys més destacats hi havia temes com l'univers de Stargate, un aquelarre de bruixes, una creació sobre vikings, un homenatge als videojocs antics, la relació entre el circ antic i modern o bé una carrossa gòtica. Aquestes van desfilar des de les 5 de la tarda fins a les 11 de la nit, des del carrer Torroella fins al carrer de Barris i Buixó. Un cop allà, l'activitat es va desplaçar a l'aparcament de l'Estadi, on va tenir lloc la plantada de carrosses i on es van atorgar els premis del Carroussel 2017.

Durant els deu dies en què van tenir lloc les festes, es van dur a terme prop d'una cinquantena d'activitats pensades per a tot tipus de públic.