L'helicòpter medicalitzat del SEM va fer ahir una maniobra que va sorprendre més d'un conductor que circulava per la C-66 de bon matí a l'alçada de Flaçà. El motiu: l'aeronau va haver d'aterrar al mig de la carretera per atendre el xofer d'un vehicle que havia demanat assistència sanitària després de trobar-se malament mentre conduïa.

Aquest fet va provocar que s'hagués de tallar la C-66, via que uneix Girona amb la Bisbal d'Empordà i la Costa Brava. Va restringir-se el pas dels vehicles prop d'una hora. Els serveis sanitaris del SEM van atendre el conductor, que havia patit una indisposició.

A més de l'helicòpter medicalitzat, fins al lloc també s'hi van desplaçar els Mossos d'Esquadra amb quatre patrulles i una ambulància del SEM. Un cop van tenir l'home estabilitzat, el van evacuar en estat greu en el mateix mitjà aeri fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. La incidència va produir-se pels volts de dos quarts de nou del matí en una via que ahir en ser molts punts festius anava carregada. La situació viària no es va normalitzar fins cap a tres quarts de deu del matí, quan la carretera C-66 es va tornar a obrir al trànsit al seu pas per Flaçà, a l'altura del quilòmetre 22.