L'Ajuntament de les Planes Segons ha explicat l'alcalde Eduard Llorà (PDeCAT), es tracta de substuir dues cobertes de vidre per dues de teules convencionals.

Ha assenyalat que les teulades noves evitaran els excessos de calor provocats per la transparència del vidre. Llorà ha explicat que l'actuació també preveu la substitució dels baixants d'aigua. L'alcalde ha valorat l'acció en uns 50.000 euros.

Ha puntualitzat que durant l'exercici actual encara tenen previst canviar els tancaments de les finestres i portes de la part lateral de l'edifici. Ha explicat que entre el fet l'any passat i el que faran durant aquest any, hauran invertit uns 130.000 euros en millores a l'escola.

Llorà ha assenyalat que l'any vinent acabaran el programa d'inversions amb una reforma total de la façana. Quan hagin acabat -segons ell-, hauran invertit 330.000 euros en millores a l'escola.

Ha recordat que és un edifici centenari i que no n'hi ha prou amb les inversions per a un manteniment ordinari. Ha considerat assenyalat que la millora de l'escola formava part del seu pla de govern.

Centenari

L'Ajuntament preveu tenir acabades les obres abans de l'inici dels actes de celebracó del centenari que tindrà lloc en el curs 2018-19. Ara, hi ha una comissió que prepara els actes, els quals consistiran en una exposició i la publicació d'un llibre.