18:56

La circulació ha quedat restablerta a l'N-II poc abans de les 20:30 hores.

18:56

Els Bombers han estabilitzat l'incendi de Girona que ha afectat vegetació urbana. Ara mateix, els mitjans de Bombers que treballen a la zona estan remullant els matolls afectats que no ha provocat ferits ni tampoc evacuats.

18:56

La variant continua tallada entre els quilòmetres 712 i 722 per facilitar les tasques d'extinció de l'incendi.

18:08

5 mitjans aeris i 10 terrestres dels Bombers treballen en l'extinció. Cap persona afectada.

17:36

Els Bombers informen que la resta d'incendis estan estabilitzats.

17:26

En aquests moments, el fum s'allunya de les cases

Una columna de fum s'ha fet visible aquesta tarda, poc abans de 2/4 de les 18 hores al sector est de Girona. Els Bombers hi estan treballant i la variant de Sant Daniel ha estat tallada en els dos sentits, en tot el tram dels túnels. El foc s'ha declarat als voltants del carrer Roure de Font de la Pólvora. La regidora de Seguretat, Sílvia Paneque, ha anat al lloc dels fets i ha indicat que "en aquests moments, el foc s'allunya de les cases". Unes 15 dotacions dels Bombers treballen en l'extinció d'aquest foc que ha fet tallar la N-II de Campdorà a Fornells de la Selva.

D'altres focs s'han declarat a Vallcanera (Sils), Llambilles i Susqueda.

Els Bombers han treballat en dos Bombers incendis

La columna de fum de l'Empordà s'ha fet visible des de diversos punts de la comarca, fins i tot de de la ciutat de Figueres.

Segons els Bombers, a Castelló d'Empúries hi han treballat amb cinc dotacions terrestres des de dos quarts d'una, a una zona coneguda com els Masos de Can Lazara. La superfície afectada és un camp d'ordi.

Un usuari del Twitter mostra des de Roses el fum generat per l'incendi.

A Madremanya també s'ha declarat un altre incendi aquest matí. En aquest cas el que crema des de la mateixa hora, segons els Bombers, és maquinària agrícola i la zona agrícola. Hi han treballat al lloc quatre dotacions terrestres.