Poblacions gironines celebren el Corpus

Girona, Arbúcies, Blanes, Palamós, Borrassà, Fortià o Sant Feliu de Pallerols són algunes de les poblacions gironines que avui celebren la festivitat del Corpus. Processons i catifes de flors seran les protagonistes.

Fira del tap a Cassà de la Selva

Al llarg del cap de setmana fira del tap amb diverses activitats i concursos, tastos, demostracions de pela del suro, visites guiades entre d’altres. Aquest diumeng, a les 11 del matím a la sala de la Coma presentació del llibre «La cuina modernista» del gastronònom Jaume Fàbrega; a 2/4 de 6 de la tarda, a la plaça de la Coma espectacle infantil «El carrocontes»; i a les 8 del vespre, a la plaça de la Coma cançó de taverna amb Amadeu Rosell.

La Fira de Titelles a Sant Martí Vell

A partir de 2/4 de 6 de la tarda a la Plaça del Poble de Sant Martí Vell, els titelles tornen a ser els grans protagonistes de la fira que se celebra a Sant Martí Vell. Un esdeveniment per a petits i grans, on tothom podrà gaudir d’històries diverses, farcides de màgia i humor com les propostes que presentaran la Cia. de Jordi Tonietti, Festuc Teatre o Txo Titelles.

Festival Xalaro a Platja d'Aro

Mostra d’Espectacles i Turisme Familiar, «Imaginart. Planeta KA», instal.lació interactiva a l’Espai la Medusa. A 2/4 d’11, les 11 i 10 i les 12 menys 10 del matí; de les 4 a les 7 de la tarda, a l’espai El Peixet, instal·lació creativa «L’estrany viatge del Sr. Tonet»; De les 4 de la tarda a les 8 del vespre, a l’espai el Pop, instal·lació interactiva «Nautilus, el carrusel del mar» amb la companyia La Balfufa; a les 5 de la tarda a l’espai el Cavallet de Mar, Circ Vermut amb «Ni cap ni peus»; a les 6 de la tarda, a l’espai el Cavallet de Mar, «La Dàmaris en concert!» amb Dàmaris Gelabert; a les 6 de la tarda, a l’espai el peixet-espai el Crac, actuació de l’il.lusionista Fèlix Brunet; a les 7 de la tarda, a l’espai el crac, actuació de l’orquestra Feriluche amb «Colibrí en flames».

Trobada gegantera a Palamós

Gegants i capgrossos desfilen aquest diumenge, a partir de les 10 del matí, pels carrers i places de Palamós amb motiu d’una nova edició de la trobada gegantera. Enguany la cita comptarà amb la participació de les colles de Palamós, La Beguda, Molins de Rei, Gegants particulars de Figueres, Gegants de Sant Jaume i de Sant Vicenç de Torelló.

Fira dels Americanos a Lloret

A partir de les 10 del matí, al psseig de Jacint Verdaguer, obre del merca indià. Al llarg del dia s'han previst diferents activitats.

Fira animalista a Salt

De les 9 del matí a les 2 de la tarda a la Massana Fira Animalista amb exhibicions, desfilada de les protectores, estands de les protectores, concurs de dibuix infantil, estands veterinaris, caminada i cursa solidària i altres activitats.