Onze estudiants van rebre ahir els premis a treballs de recerca de Batxillerat del Consell Social de la UdG, la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i el Patronat Politècnica.

Els guanyadors han aconseguit un ajut pel curs vinent en un grau de la UdG, fins a un màxim de 1.800 euros, o una reducció en la matrícula a les escoles Universitària de la Salut i l'Esport i l'ERAM. També es difondran els treballs i es farà una aportació per comprar llibres, música, material educatiu o informàtic, repartida entre l'estudiant, el tutor i el centre de Secundària on s'ha fet el treball.

Els premi en l'àmbit d'Humanitats i Ciències socials van ser per les alumnes de l'institut de Santa Coloma de Farners, Georgina Torra; i de Tossa, Mar Rabassa. En Tecnologia van guanyar joves dels Maristes, Gerard Parejo; i de l'institut Martí i Carreras, de Palafrugell, Albert Ferrer. En Ciència, es van distingir les estudiants del Bosc de la Coma, d'Olot, Laia Amat; i del Santiago Sobrequés, de Girona, Clàudia Brugada. El premi sobre arquitectura, urbanisme i ciutat va recaure en Oriol Tarrés, del Bell-lloc; i el sobre la ciutat de Girona en Andrea Cano, del Carles Rahola. En Innovació industrial ha guanyat Adrià Vivas, també del mateix centre. En Arts visuals i escèniques, Elena Romero, del Sobrequés. I en Salut i Esport, Alba Montilla, de Manlleu.