Excel·lent de Salut per als CAP de Cassà, Anglès, Breda i Hostalric

20.06.2017 | 10:26

El Departament de Salut ha puntuat amb excel·lent els tres equips d'atenció primària de l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS) que han estat acreditats aquest any: Breda-Hostalric, amb un resultat final sobre 100 de 99,4; Anglès, 98,8 i Cassà de la Selva 98,3. Aquests resultats situen els equips de l'IAS entre els millors de Catalunya.

L'objectiu principal de l'acreditació de l'atenció primària és impulsar la millora contínua de la qualitat en l'atenció de salut. En total, s'avaluen 347 estàndars, inspirats en el model de qualitat europeu de la Fundació EFQM, de bona pràctica assistencial com ara el lideratge, la planificació, la gestió de l'equip, la satisfacció dels pacients o les aliances, la gestió dels recursos i els resultats. L'acreditació és una condició imprescindible per formar part de la xarxa pública d'atenció primària i s'ha de renovar cada quatre anys.

En el cas dels equips de l'atenció primària de l'IAS, que és la primera que han passat pel procés, l'acreditació ha demostrat que garanteixen uns resultats òptims tant pel que fa als processos d'atenció als pacients i l'accés de la població a l'equip d'atenció primària, com en lideratge en la gestió i confort dels professionals en l'exercici de la seva activitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema