El Partit Demòcrata (PDeCATva celebrar aquest passat dilluns al teatre La Societat de Maçanet de la Selva, una assemblea per aprovar, entre altres qüestions, el nou reglament de funciomanet intern de la formació a la demarcació. A més, també es van escollir els cinc membres que a partir d'ara formaran la Mesa cada cop que s'hagi de celebrar una assemblea.

La diputada al Parlament de Catalunya i regidora a l'Ajuntament de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueras, membre de l'executiva del PDeCAT gironí, va ser l'encarregada d'obrir l'assemblea i donar la benvinguda als assistents, la segona assemblea després de la que va tenir lloc l'octubre de l'any passat amb la nova executiva i Pere Vila al capdavant.

A més, fruit del Congrés del PDeCAT, aquest dilluns també es va aprovar el reglament de funcionament intern del Partit Demòcrata a la vegueria de Girona. En paral·lel, també van votar els nous membres de la Mesa que presidiran les assemblees. En concret, segons van informar ahir des del partit, aquesta Mesa estarà presidida per Anna Castellví (membre de l'executiva el PDeCAT a la ciutat de Girona). Pel que fa a les dues vicepresidències, recauran en Lluis Freixas (alcalde de Campllong) i de Dafne Galvany (regidora a l'Ajuntament de Blanes). Pel que fa a les dues secretaries, van escollir Anna Anoro (de Sils) i a David Frigola (de Figueres).

L'assemblea va comptar també amb la intervenció del president de la vegueria de Girona, Pere Vila, davant la presència destacada de la coordinadora general del Partit Demòcrata, Marca Pascal, així com dels diferents càrrecs gironins de la formació i membres de l'executiva i dels nombrosos associats que van omplir el teatre La Societat de Maçanet.