Des d'ahir, els propietaris de vehicles elèctrics Tesla poden utilitzar la nova estació de supercarregadors que, tal com va avançar Diari de Girona en l'edició del 5 de maig passat,Diari de Girona la firma nord-americana ha instal·lat a l'Hotel Camiral del PGA Catalunya Resort, a Caldes de Malavella.

Amb deu supercarregadors individuals, la nova plataforma «connecta Barcelona amb el nord de Catalunya, la Costa Brava i el sud de França», assenyalaven fonts de la marca. Amb aquest nou punt, Tesla disposa d'onze estacions operatives a Espanya; el fabricant continua l'expansió de les xarxes de càrrega per tot el país. La nova estació complementa la primera que es va obrir a l'Estat, ubicada a Girona ciutat i que compta amb quatre supercarregadors. Els «supercarregadors» de Tesla estan pensats per cobrir les necessitats de mobilitat dels clients de la marca en els «viatges de llarga distància».

En només trenta minuts les bateries dels cotxes es carreguen amb l'energia suficient per cobrir una distància de 270 quilòmetres.