Sant Jaume de Llierca ha estat 18 hores i mitja sense llum per causa de la pedregada d'ahir a la tarda. El ruixat i la calamarsa van provocar una avaria a les línies d'Olot i de Figueres i el nucli urbà de Sant Jaume de Llierca i el barri del pont d'Argelaguer van restar sense corrent elèctric.

Segons fonts de l'Ajuntament de Sant Jaume, el tall va afectar uns 440 usuaris i no va tenir efectes al polígon industrial de Politger. Els més perjudicats per l'avaria -segons les mateixes fonts- han estat una empresa d'embotits i un comerç de queviures. La manca d'electricitat va afectar les cambres frigorifiques i va provocar perjudicis en el gènere perible. Pel que fa als servei municipal de llar d'infants va continuar igual gràcies a l'habilitació d'un generador de responsabilitat municipal.

L'Ajuntament de Sant Jaume s'ha queixat del retard de l'empresa Endesa en la informació referent a l'avaria. Han informat que a 2/4 de 10 d'aquest matí l'empresa ls ha informat de les dificultats que tenien en la resolució de l'avaria. Al final, el corrent ha tornat a les 12,30 hores.

Els Ajuntaments de San Jaume i d'Argelaguer valoren si posen una denúncia pels danys i perjudicis ocasionats per l'avaria i han assenyalat que assessoraran els veïns que la vulguin posar.