Un accident de trànsit entre un camió i un cotxe va deixar fins a tres ferits de gravetat. Aquest sinistre viari va provocar el tall de l´N-260 al seu pas per Maià de Montcal durant més de dures hores.

Els fets es van produir pels volts d´un quart d´onze del matí a l´altura del quilòmetre 59 de l´N-260 en aquest punt de la comarca de la Garrotxa. El tall de la via va provocar retencions. Una via que es va obrir completament al trànsit -anteriorment s´hi havia donat pas alternatiu- pels volts de la una del migdia.

Els tres ferits en l´accident de trànsit van ser un jove de 29 anys que és qui va resultar ferit greu i la resta, un home de 52 anys i una jove de 27 anys, ambdós van resultar ferits de poca gravetat, segons el SEM. Tots tres van ser traslladats fins a l´hospital Josep Trueta de Girona.

El sinistre viari va consistir en un xoc per encalç. En concret, el vehicle pesant va xocar per darrere amb el turisme.

Al lloc dels fets s´hi van desplaçar els Mossos d´Esquadra, els Bombers i el SEM. Els serveis mèdics del SEM van activar dos helicòpters medicalitzats per traslladar les víctimes i tres ambulàncies.

Xoc múltiple sense ferits

A la comarca de la Garrotxa hi va haver un altre accident de trànsit ahir al matí. En aquest cas a la C-152, a l´alçada del quilòmetre 47, al seu pas per les Preses. Aquí van col·lidir tres turismes i un camió. Malgrat el xoc múltiple, no es van haver de lamentar ferits.

Al lloc dels fets hi van treballar els Bombers, SEM i Mossos. El que va generar l´accident de trànsit, en tenir lloc cap a les deu del matí i en un lloc de pas per a molts garrotxins que van i venen cap a Olot, són retencions a la carretera. Aquestes van durar fins que van poder treure els vehicles implicats en el sinistre viari.