Quatre homes armats i amb la cara tapada han entrat a robar aquesta matinada en un restaurant de Bescanó (Gironès), i han amenaçat i lligat els propietaris de l'establiment, que viuen al pis de dalt. Els fets han passat aquesta matinada, entre les tres i les quatre, al restaurant Estanc Nou. Els lladres, quatre homes amb accent sud-americà i proveïts amb armes curtes, han accedit a l'habitatge forçant una finestra. Un cop a dins han lligat i tancat els propietaris en una habitació, han regirat tot l'immoble i s'han endut diners i joies. Segons ha pogut saber l'ACN els assaltants s'haurien endut un sobre amb una quantitat entre 3.000 i 4.000 euros en bitllets i un altre sobre amb uns 3.000 euros en monedes. Els propietaris també han trobat a faltar joies.

Ensurt important el que s'han emportat els propietaris d'un restaurant de Bescanó la matinada d'aquest divendres a dissabte. Quatre encaputxats han entrat per una finestra, pistola en mà, i amb la intenció de robar. Un cop a dins el matrimoni ha sorprès als assaltants mentre inspeccionaven la casa. Ha estat aleshores quan els lladres han lligat la parella i els han posat un coixí al cap, mentre els amenaçaven demanant-los, amb un marcat accent sud-americà, que col·laboressin si no volien que els passés res.

Els quatre homes han seguit regirant la casa i han marxat poc després quan han trobat dos sobres amb més de 6.000 euros, 3.000 dels quals en moneda que el propietari del restaurant guardava per tenir canvi per la clientela del negoci. Després de robar els diners i unes quantes joies, els assaltants han marxat sense fer mal a la parella. Un cop ja havien fugit els propietaris s'han pogut deslligar i han denunciat els fets als Mossos.

Els agents han acudit a la zona i han inspeccionat la finca, que està composta per habitatge a la part superior -zona on viu habitualment el matrimoni-, i la inferior dedicada al negoci. La policia ha comprovat que els lladres han desmuntat el vidre per poder entrar.Segona vegada

La d'aquest dissabte no ha estat la primera vegada que encanonen el propietari d'aquest restaurant. Fa uns anys uns altres lladres també van assaltar amb pistoles l'amo del negoci per robar.

Tot i l'ensurt el restaurant ha tornat a obrir amb normalitat, i de fet, molts dels treballadors que no tenien coneixement del què havia passat se sorprenien quan els ho explicaven. Els Mossos han pres declaració a les víctimes i ara busquen els culpables de l'atracament.