Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes que van marxar sense pagar d'una benzinera d'Olot amb un cotxe robat a Alemanya. A més, portaven unes segones plaques de matrícula sostretes. Els policies els van detenir a Girona després de crear confusió als agents perquè portava una matrícula alemanya diferent a la que havien utilitzat a Olot.

Els arrestats són dos homes de 25 i 54 anys, de nacionalitat Alemanya i veïns d'Uebach Palenberg (Alemanya). Van quedar acusats d'un delicte d'estafa, un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle, i d'un furt.

Els fets van tenir lloc el matí del 12 de juliol, en una benzinera d'Olot de la carretera de les Tries. Dues persones es van aturar per fer benzina i van marxar sense pagar. Els responsables van alertar els Mossos. Amb les característiques del vehicle i el número de matrícula, els agents van iniciar una recerca i van comprovar que la matrícula del vehicle havia estat denunciada com a robada a Alemanya. A la poca estona van localitzar el vehicle sospitós, quan circulava per la C-66, a Cornellà del Terri, però portava una matrícula d'Alemanya diferent de la que els agents tenien. Els policies van aturar el turisme a Girona i van identificar els dos ocupants, que coincidien amb els de la benzinera. A la part posterior del cotxe van veure que la placa de matrícula estava desencaixada i enganxada amb cinta americana. En comprovar la documentació del vehicle es van adonar que aquest també constava robat a Alemanya.

En l'escorcoll del vehicle, van trobar documentació i una targeta de crèdit robada a França. A més de diferent material com dos cascs de motocicleta, dues llanternes, quatre guants negres, un martell i un tornavís. La investigació policial no està tancada i no es descarta que puguin estar relacionats amb altres fets delictius. Ja que els objectes que duien són sospitos d'haver estat utilitzats per exemple, en robatoris.