Un xoc entre dos turismes, un Peugeot i un Citroën, va provocar cues i retencions ahir al migdia a la C-152 a l'altura de les Preses. Els conductors dels dos automòbils van resultar ferits de poca gravetat. A uns 200 metres de la topada, va haver-hi un segon accident protagonitzat per un motorista que va caure de la moto, també ferit poc greu.

L'accident entre els dos vehicles va tenir lloc cap a dos quarts d'una del migdia a la cruïlla entre la C-152, a poca distància del terme d'Olot, i la carretera veïnal de la Pinya. El xoc s'hauria produït quan un dels vehicles hauria volgut accedir a la via C-152. El Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar un dels conductors ferits, de 90 anys, a l'hospital Josep Trueta de Girona, mentre que el segon conductor afectat, de 68 anys, el van portar a l'hospital d'Olot.

En els moments de més retencions, el trànsit en direcció a Olot va ser desviat per la part de Sant Miquel del Corb dins de les Preses, mentre que per anar en direcció a Vic, van deixar un carril obert. Enmig de les cues i de les retencions, a pocs metres de la primera col·lisió, va caure de la motocicleta un jove de 39 anys que va ser enviat també a l'hospital d'Olot. Al voltant de dos quarts de tres de la tarda es va tornar a restablir el trànsit.

Cues per accedir a la platja

D'altra banda, en relació amb el trànsit, ahir a l'autopista AP-7 en sentit nord es van registrar aturades de cinc quilòmetres a Maçanet de la Selva. A la zona de la Costa Brava, també es van registrar retencions a la carretera C-65 a Santa Cristina d'Aro per enllaçar amb la C-35 i a la C-31, al mateix terme municipal, per connectar amb la C-65.

En un altre punt de la geografia gironina, aquest dissabte també es van registrar cues a la carretera N-II, a l'altura de Vilamalla, a l'Alt Empordà.