Els Mossos d'Esquadra

L'home ha acabat denunciat penalment i els agents han tingut feina per identificar-lo perquè quan el van enxampar a gran velocitat conduïa un vehicle d'alta gamma Audi que està a nom d'una empresa.

El denunciat és un home de 43 anys i amb domicili a Sant Feliu de Guíxols. Ha acabat investigat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible.

Els fets es remunten al 27 de juny, quan va ser detectat per un control de velocitat que una patrulla de trànsit havia establert al quilòmetre 98,9 de la C-35, dins del terme de Llagostera.

Quan passaven vuit minuts d'un quart de nou del vespre, els Mossos van detectar un turisme que circulava a 197 km/h, en un tram limitat a 100 km/h.

Atès que no el van poder aturar, els agents del Grup de Recerca i Documentació (GRD) de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van iniciar la recerca del conductor, ja que el vehicle anava a nom d'una empresa.

Després de fer diverses gestions, el passat 14 de juliol van aconseguir identificar el conductor i el van denunciar penalment com a presumpte autor un delicte contra la seguretat viària. Els agents van citar el conductor per tal que es presenti a declarar davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.