Creen una eina per consultar la llista d'espera de la gent gran

Afers Socials crea una aplicació per informar les persones amb dependència sobre les llistes d'accés a recursos · Una altra opció és adreçar-se als centres sol·licitats directament

18.07.2017 | 10:45

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha creat una eina a la seva pàgina web que permetrà a les persones amb dependència, principalment gent gran, i als seus familiars saber la posició que ocupen en la llista d'accés a les residències o centres de dia on s'hagi sol·licitat plaça amb finançament públic.

La persona dependent o familiar que vulgui accedir a l'aplicació, s'haurà de donar d'alta al Servei d'identificació a les administracions públiques catalanes idCAT Mòbil, amb l'identificador de la persona dependent i el número de mòbil associat, amb la impossibilitat d'associar un mateix dispositiu mòbil a més d'un identificador. A continuació, rebrà un missatge SMS amb la contrasenya que li permetrà accedir a l'eina.

Després que l'usuari formuli la consulta, veurà en pantalla quin lloc ocupa a les llistes i les persones que també estant a l'espera. A més d'aquest servei, hi ha l'opció de contactar i sol·licitar la petició als mateixos centres o bé als Serveis Territorials del Departament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema