Tres lladres silenciosos han acabat a presó després de robar en un domicili de Cervià de Ter mentre els propietaris dormien.

Es dóna el cas que quan els Mossos d'Esquadra d'un dels detinguts hi havia no només els objectes robats, sinó també 233 plantes de marihuana amb els utensilis pel seu cultiu.

Els arrestats són tres homes, d´entre 20 a 25 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Cervià de Ter. Van quedar arrestats com a presumptes autors d´un robatori

Els detinguts, dos d´ells amb antecedents, van passar el dia 15 de juny a disposició de Jutjat d´Instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.

Els fets es remunten a quarts de cinc de la matinada del 14 de juliol, quan els Mossos de l´Àrea Bàsica Policial del Gironès - Pla de l´Estany van rebre l'avís d´un robatori a l´interior d´un domicili de Cervià de Ter.

El propietari, que estava dormint juntament amb la seva dona i un nadó, es va desvetllar en escoltar sorolls i va observar com tres homes fugien corrents per la finestra de la cuina. Tot seguit va comprovar que li havien robat un televisor i una bicicleta.

Immediatament, els Mossos van muntar un dispositiu de recerca que va permetre localitzar i detenir, a pocs metres de l´habitatge, un dels autors que s´havia amagat entre les bardisses d´un camp. Hores després, van detenir als altres dos implicats que s´havien amagat en el domicili del primer detingut

El mateix dia, la policia va realitzar una entrada i escorcoll en el domicili dels tres detinguts. Els Mossos van recuperar els objectes sostrets en el domicili a dins i també van localitzar 233 plantes de marihuana amb els utensilis pel seu cultiu.