Els lladres de farmàcies continuen fent cops a les comarques de Girona i en aquest cas han actuat a Sant Jordi Desvalls. El cap de setmana del 8 al 9 de juliol van entrar a robar a la farmàcia del poble, que està situada al carrer de Baix.

Els lladres van accedir per una finestra que dona a darrere de l'establiment comercial i van forçar-la, blincant-ne l'estructura.

Un cop a dins van remenar la botiga i van fer-hi destrosses. Del comerç es van emportar un ordinador portàtil, la recaptació de la caixa i medicaments.

En els anteriors robatoris que havien castigat les farmàcies gironines, els lladres havien robat bàsicament diners. En canvi, a Sant Jordi van optar per agafar també productes per a la farmaciola.

Els responsables de la farmàcia, segons fonts policials, van adonar-se del robatori el diumenge dia 9 de juliol. Però el succés s'hauria produït entre el dissabte i el diumenge. El mateix diumenge, els responsables de la farmàcia van presentar la denúncia corresponent a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Els policies han obert una investigació per tal de determinar qui hi ha al darrere d'aquest nou robatori. De moment, però, no hi ha detinguts.

El darrer que ha transcendit a la província de Girona se situava a Salt, també el dia 9 de juliol. Un lladre va esfondrar la vidriera de l'establiment a cop de roc. En aquest cas, el lladre no va estar ni un minut a dins de l'establiment i va agafar els diners de la caixa, uns 480 euros.