Un home de 80 anys va ser trobat mort ahir al jardí d'una casa de l'Escala després d'haver caigut, segons les primeres hipòtesis, des d'una escala amb la qual hauria estat fent unes tasques de manteniment a l'habitatge. Segons va informar l'Ajuntament, l'home era veí de Cerdanyola i tindria a l'Escala una segona residència.

Els fets van passar en una casa del carrer Alzina, a la urbanització Montgó. Un veí va trucar a la tarda i va alertar que veia, al jardí del seu costat, un home estès a terra. La Policia Local es va desplaçar immediatament fins al lloc dels fets i es va avisar el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), els quals van rebre l'avís a les 16.55 hores. En arribar, la Policia Local va trobar l'home estès a terra amb un fort cop i al costat d'una escala. Les primeres hipòtesis apunten que l'home estava fent tasques de manteniment a la casa i va caure per motius que es desconeixen.

A més, el jardí no era visible des del carrer i només quan el veí es va adonar de la presència de l'home a terra (tot apunta que feia hores que hauria caigut) es va poder avisar els serveis d'emergència.

Fins al lloc es va desplaçar un metge del CAP i el SEM però només van poder confirmar la mort. La investigació ha quedat en mans dels Mossos d'Esquadra.