Estopa al Festival de Cap Roig

Aquest diumenge, a les 10 de la nit, el Jardí Botànic de Cap Roig es convertirà en l´escenari d´Estopa. Els germans de Cornellà presenten el seu disc Rumba a lo desconocido, un àlbum amb el qual els Muñoz inicien una nova etapa musical cap a la rumba. El disc ha estat produït per ells mateixos col·laborant amb Rafa Sardina, guanyador de 12 Grammy, i amb Cheche Alara, també guanyador d´aquest guardó, i ha estat gravat als Estopa Estudios de Barcelona, mesclat per Sardina i masteritzat per Gavin Lussen a Los Angeles. Rumba a lo desconocido és el vuitè àlbum dels germans, des que el 1999 van estrenar el seu primer disc. El concert d´Estopa serà el penúltim del mes al Festival de Cap Roig, que acomiadarà el juliol amb Sílvia Pérez Cruz i donarà la benvinguda a l´agost amb Melendi.

Bustamante a Sons del Món

David Bustamente arriba a La Ciutadella per oferir un espectacle únic, pensat per agradar als seguidors més fidels però també a aquells que vulguin veure´l per primer cop. El cantant, que va fer-se un lloc dins el panorama musical gràcies a OT, cantarà els seus grans èxits però també les últimes cançons del seu últim treball, Amor de los Dos.

Concert de Norah Jones a Calella de Palafrugell

La cantautora nord-americana Norah Jones arriba al Festival de Cap Roig per presentar el seu nou àlbum, Day Breaks. Jones ha venut més de 45 milions d´àlbums en tot el món i ha guanyat 9 vegades els Premis Grammy. En el seu últim treball torna a les arrels del jazz i demostra ser una de les artistes d´aquesta era.

Matí de poesia per a nens a Girona

El festival Tempo fa un pas més en la seva programació i s´endinsa en la poesia. Ho fa, a més, per acostar aquest món als més petits a través d´un espectacle on es recitaran diverses poesies. A la tarda, actuaran llegiran diferents rapsodes de nacionalitats diverses per transmetre la força de la poesia, encara que sigui en un idioma que no es comprèn.

Homenatge a Barbara a Peralada

L´any en que es commemora el vintè aniversari de Barbara, la gran dama de la chanson francesa, l´actriu Juliette Binoche i el pianista Alexandre Tharaud ofereixen l´espectacle Vaille que Vivre. Tots dos han creat un xou al voltant dels records de la cantant i intenten aprofundir en el seu llegat.

Triple aposta de Tempo a Girona

La col·laboració de dos festivals gironins (Neu! i Tempo) permetrà veure en un mateix escenari 3 propostes de molt interès, com són Miquel Vilella i Xebi SF, després dels seus aclamats discs Duermevel i Tibidabo. Abans d´acabar, Pau Fuster també passarà per dalt de l´escenari.

La Folie i President Xai a Figueres

Festa de fi de temporada de La Cate. La Folie és una barreja d´estils musicals que oscil·len entre el soul, funk, pop i reggae units pel fil de la paraula. President Xai parteix de les influències de l´ska, el soul, el rock i el balkan, i ofereix unes cançons amb molta força i dinamisme, així com versions d´altres grups.

Litus al festival Tempo

Litus ha guanyat molta fama gràcies a les seves intervencions al programa Late Motiv d´Andreu Buenafuente. El que la gent potser no sap és que el músic té una gran trajectòria. Fa més de 15 anys va començar amb el grup de rock català Mutis, per després començar la seva carrera en solitari.

La Boston Youth Orchestra a Begur

Des del 2015 la Boston Youth Orchestra ha demostrat que és una formació trencadora i inusual. Integrada per deu instrumentalistes de vent-metall, vent-fusta i percussió, la BYO ha aportat un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries del país.