Un maquinista va quedar ferit aquest divendres després de rebre una pedrada que va rebentar el vidre frontal del tren que portava a l'altura de l'estació de Girona. La víctima està fora de perill però l'incident va obligar a aturar el comboi de sis vagons que es dirigia a Portbou.

Tot plegat va passar a quarts de nou del vespre d'aquest divendres quan el tren estava a punt d'arribar a l'estació. Els efectius del Servei d'Emergències Mèdiques van poder atendre el maquinista, a qui van traslladar a la Clínica Girona.

La pedra, de grans dimensions, també va trencar el vidre frontal del tren i va causar altres desperfectes a la màquina. Els passatgers van haver de ser recol·locats en un altre comboi que els va portar fins a Portbou. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona han obert una investigació per intentar aclarir els fets.

El tren assaltat havia sortit de Barcelona cap a tres quarts de vuit del vespre d'aquest divendres i va quedar aturat a l'estació pels volts de tres quarts de nou.