L'Ajuntament de CamprodonLa reunió es dividirà en tres sessions: una pels regidors, una pels veïns i una pels altres vilatans. La via ciclista passa per Camprodon, però, a causa de les queixes dels veïns, que estan en contra que la via passi per un passeig històric, la Generalitat va decidir aturar les obres. Des d'aleshores l'Ajuntament va convocar una reunió, el 12 de juliol passat, per tal d'apropar la postura del Departament de Territori

L'alcalde de Camprodon, Xavier Sala (Junts Fem Camprodon-JFC), afirmava que la reunió de dimecres té l'objectiu de «posar sobre la taula el projecte i debatre i consensuar les diferents alternatives». Segons el batlle, «és imprescindible que les obres tinguin un recolzament popular al darrere i el màxim de consens possible entre tots els agents implicats». L'Ajuntament vol sotmetre a debat les diferents solucions per al tram que travessa el passeig, amb l'objectiu de traslladar l'opinió dels ciutadans a la Generalitat, que és l'encarregada de resoldre el projecte definitiu.

Per la seva banda, el portaveu de l'oposició, Esteve Pujol (Tots per Camprodon-TC), es mostrava satisfet: «creiem que la solució existeix». El líder de l'oposició valorava de manera positiva que es descarti definitivament la via en el tram de gespa del passeig, «ens haguéssim pogut estalviar les màquines», va dir.