L'Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon organitza la setena edició de Comerçnit, una proposta que combina les activitats comercial i lúdica i que s'ha programat per al dissabte 19 d'agost. El seu objectiu primordial és donar a conèixer l'oferta comercial i de restauració d'aquest municipi ripollès, tal com van assenyalar des de l'Ajuntament.

Durant la vetllada, es podrà participar en el sorteig de xecs regal per valor de 1.500 euros, així com també de sopars en diversos restaurants de la Vall de Camprodon i forfets per a l'estació d'esquí Vallter. Per poder-hi participar caldrà fer dues compres per valor de 10 euros en dos establiments que estiguin integrats a l'Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon i, també, omplir un passaport de participació amb les dades personals i els gomets acreditatius de les compres. Llavors, s'haurà de dipositar en una urna que estarà instal·lada a la plaça Doctor Robert, on el sorteig es farà a dos quarts d'onze de la nit.

L'activitat es realitzarà entre les 8 del vespre i dos quarts d'11 de la nit, i comptarà amb la participació de botigues i comerços de la població que oferiran promocions i descomptes especials. El Comerçnit s'organitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Camprodon.

Concert final

Un cop es tanqui la nit comercial, el programa es completarà amb l'actuació de Sound Six, una formació que va ser finalista del concurs de Televisió de Catalunya Oh Happy Day, per al qual es poden comprar entrades a l'Oficina de Turisme de Camprodon o per internet.