El Banc de Sang i Teixits de Girona ha organitzat el calendari de sortides del mes d'agost. El grup preveu recórrer una trentena de localitats de la demarcació per tal de recollir el màxim de donacions possibles.

Fins ara han recorregut les poblacions de Cabanes, Sant Llorenç de la Muga, Olot, Besalú i Jafre. També passaran per Sant Feliu de Guíxols, 11 i 12 d'agost; la Vall de Núria, el 13 d'agost; Setcases, 19 d'agost; Fogars de la selva, 22 d'agost; Figueres el 25 o el dia 29 a Osor, finalment el dia 31 es desplaçaran a Sant Joan de les Fonts i Amer.

Amb autobús

La unitat ha preparat un autobús per poder-se desplaçar al passeig del Mar de Palamós, on romandrà fins demà. També utilitzaran el vehicle per desplaçar-se al passeig marítim de Blanes, 16 i 17 d'agost, al centre comercial gran de la Jonquera, el 24 d'agost, a la Fira Medieval de Castell d'Aro, el 26 d'agost, i finalment, el 27 d'agost al passeig de la platja de Calonge.

Segons indicava la plataforma del Banc de Sang i Teixits a través de la seva pàgina web, l'estat de les reserves es manté estable exceptuant el cas del tipus A negatiu. Per aquest motiu és important que es mantinguin les donacions al llarg del mes d'agost.

Com a mètode per incentivar la gent a donar sang el Banc de Sang i Teixits va crear l'etiqueta #amicspersempre, per tal que els usuaris utilitzin les xarxes socials per incentivar els donatius. Finalment, els donants rebran com a obsequi una calcomania de la il·lustradora valenciana Paula Bonet.