Lloret de Mar tancarà cautelarment la discoteca on es va produir la baralla mortal

L'Ajuntament de Lloret de Mar ha decidit tancar cautelarment la discoteca del municipi on es va produir la baralla de dissabte a la matinada on va morir un jove italià de 22 anys. A més, s'ha confirmat que en el moment de l'accident l'establiment tenia nou controladors d'accés però cap vigilant de seguretat. La mort va tenir repercussió en molts mitjans italians abans de la confirmació oficial del Ministeri d'Afer Exteriors Italià.

Minut de silenci a davant l'ajuntament de Lloret de Mar per mostrar el rebuig a la mort d'un turista. ACN.

L'empresa de les ambulàncies de Girona acusa el comitè de "ser intransigent"

L'empresa Transport Sanitari de Catalunya (TSC) ha acusat al comitè de la vaga d'ambulàncies de "ser intransigent" en les seves peticions i anar a vaga per "motius ficticis". La direcció considera que l'arrel del problema són les noves condicions laborals que volen aplicar a partir del setembre. Com que els canvis estan pendents de resolució judicial, acusen als convocants d'introduir a última hora noves peticions que han fet "impossible" arribar a un acord.

Manel oferirà un concert gratuït a l'Acústica de Figueres

Manel oferirà el pròxim 2 de setembre un concert gratuït a l'escenari Rambla del Festival Acústica de Figueres per presentar el seu darrer àlbum 'Jo competeixo'. Serà el primer cop que ho facin de manera gratuïta al festival altempordanès, on han actuat en tres ocasions més.

Muniesa, a Girona per "créixer durant molts anys a Primera"

Marc Muniesa, cedit fins al final d'aquesta temporada per l'Stoke City, ha estat presentat aquesta tarda com a nou jugador del Girona al PGA Resort de Caldes de Malavella. El lloretenc ha expressat les seves "ganes de tornar" al futbol espanyol després d'haver "crescut com a futbolista" durant quatre anys a Anglaterra. D'altra banda, el Manchester City ja és a Girona amb motiu del Trofeu Costa Brava que es disputarà demà a Montilivi contra el Girona.

Cárcel, Muniesa i Geli, avui al PGA Golf Resort de Caldes. Raimon Roma.

Catalunya detecta 6 casos de Chikungunya, 22 de Dengue i 11 de Zika des de principis d'any

Des del mes de gener, a Catalunya, s´han diagnosticat 7 casos de Chikungunya, 22 de Dengue i 11 de Zika. Són les darreres dades que ha recollit l´Agència de Salut Pública de Catalunya. Excepte el Dengue, són xifres que vaticinen una davallada dels diagnòstics de Chikungunya i el Zika. Precisament d´aquest virus, que va registrar un gran brot l´any passat arreu del món i a Catalunya va afectar 150 persones.

Exemplar de mosquit Aedes aegypti, transmissor del virus Zika. EP.