L'àrea poliesportiva del barri de Sant Miquel d'Olot està en la fase final de les obres. Fonts de l'Ajuntament d'Olot han informat que en un termini de setmanes, a finals de mes, podrà obrir-la als veïns.

Es tracta d'una pista de bàsquet i un camp de futbol urbans en uns terrenys, situats entre el volcà la Garrinada i la carretera de les Feixes. L'actuació està pressupostada en 70.000 euros i també contempla la plantació d'arbres i construcció d'un mur entre aquesta àrea i les cases més properes.

L'empresa constructora ha aprofitat la baixada de temperatures de les primeres setmanes d'agost per tal de plantar els arbres.

Una altra acció ha estat la instal·lació d'una reixa a la part de les pistes propera als edificis. La intenció és evitar que les pilotes impactin amb les teulades. També hi ha fet embornals connectats a la xarxa de clavegueres.

Com que les zones de joc estan gairebé acabades, els nens del barri ja hi juguen al capvespre. Així es compleix una de les funcions de la pista poliesportiva. Es tracta de treure els jocs infantils de la plaça del barri, on la mainada jugava a pilota fins ben entrada la nit i afectava el descans dels veïns.

La zona poliesportiva està ubicada en terrenys del mas Bufador, on han començat el camí d'unió entre els barris de Sant Miquel i el Morrot.

El camí segueix la vora del volcà la Garrinada, una zona de gran interès paisatgístic i natural. El camí només estarà obert a vianants i ciclistes i comptarà amb àrees de descans i de jocs.

La previsió és que entri en servei abans de l'inici del curs escolar. El camí ja existia i era molt usat pels escolars del barri que van a l'Institut Montsacopa i els veïns que treballen al polígon del Morrot. Ara, tindran un camí amb llum, ordre i zones de lleure.

Les dues accions formen partdel PIAM de Sant Miquel (el Pla Integral d'Accions de Millora), que es decideixen i executen a partir de les peticions fetes en el Consell del Barri.