El jutjat de Blanes ha deixat en llibertat provisional i sense fiança els tres nois sospitosos d'haver violat una noia en una habitació de l'hotel Planas. Els tres joves són alemanys i la víctima és de Luxemburg. Tots estan allotjats en un hotel de Lloret de Mar.

La suposada violació va passar el passat dimecres 16 d'agost. Segons la versió dels nois, tots tres van tenir relacions sexuals amb el seu consentiment i per separat. En canvi, la versió de la víctima és que la van forçar a tenir-les. Una de les raons que hauria fet decantar el jutge per deixar-los lliures és que la jove va anar primer a l'hospital a demanar la píndola de l'endemà. Aleshores, i ja a la tarda, va ser quan va anar als Mossos a posar la denúncia, que ràpidament van detenir els suposats agressors.

Un altre dubte és que no es va trobar cap testimoni de l'agressió. A més, els metges i forenses no van trobar l'existència de lesions en el cos de la noia o dels nois que fessin evident que la relació hagués estat violenta.

Presentar-se al consolat

És per aquestes raons que el jutge ha deixat en llibertat els tres detinguts, ja que a més, viuen dins de l'espai Schengen. Tot i així, el jutge també ha decretat que haurien de presentar-se un cop al mes al consolat espanyol més proper a la població on viuen i treballen, que és Fulda.

Amb la seva posada en llibertat, els tres alemanys tenen la intenció de continuar la seva estada al mateix hotel.