Els terroristes volien posar bombes a monuments de Barcelona i l'imam tenia la intenció d'immolar-se

Els terroristes volien atemptar contra monuments de Barcelona fent esclatar bombes. Així ho ha reconegut davant del jutge Mohamed Houli Chemal, que va quedar ferit a l'explosió de la casa d'Alcanar. El jove ha explicat que feia dos mesos que coneixia els plans de l'imam de Ripoll, que aquest tenia la intenció d'immolar-se i que a la casa d'Alcanar es dedicaven a la fabricació i manipulació d'explosius.

La dona afectada per l'explosió de Llanars viu en una tenda de campanya

Una tenda de campanya d'una persona, el cotxe on guarda tot el que té i una barana protectora d'obres formen la llar de Cándida Gómez. Des de fa 6 dies viu a la vora del Ter entre Llanars i Sant Joan de les Abadesses. No hi està per gust, hi està per la força de les circumstàncies. El dissabte, dia 5 d'agost, el pis on vivia al carrer Gombrèn va quedar afectat per l'explosió de la casa veïna.

L'oposició demana un ple extraordinari pel referèndum sobre les vaquetes a Torroella

El PDeCAT i els independents Coet han demanat a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) la convocatòria d'un ple extraordinari per debatre si cal organitzar un referèndum al municipi on els veïns puguin votar si volen que continuï o no la tradicional festa amb vaquetes. A banda del referèndum, el ple extraordinari, que s'ha de convocar perquè el sol·liciten més d'una quarta part dels regidors del consistori, debatrà sobre la possibilitat de crear una comissió encarregada d'organitzar-lo.

Festa amb vaquetes a Torroella l'agost del 2016. Arxiu.

El Girona presenta el davanter Larry Kayode

Ja va debutar el passat dissabte en el partit contra l'Atlètic de Madrid on, fins i tot, al minut 93 va tenir la opció de donar la victòria amb un cop de cap que va aturar Oblak. Kayode, davanter nigerià de 24 anys que arriba de l'Àustria de Viena, s'ha mostrat molt content per arribar al Girona després de fitxar pel Manchester City i ha recalcat que "els meus principals objectius són ajudar a l'equip i aprendre molt", si pot ser, ha dit, "lluitant per quedar entre les sis primeres posicions de la lliga".

Presentació del davanater del Girona Kayode. Twitter Girona FC.

Almenys 40 ferits en un accident de dos trens a Filadèlfia

Almenys quaranta persones han resultat ferides aquest dimarts després de xocar un tren d'alta velocitat amb un altre que estava estacionat i buit en una estació propera a la ciutat nord-americana de Filadèlfia, a l'estat de Pennsilvània. Un funcionari de l'Autoritat de Transport del Sud-est de Pennsilvània ha explicat a la cadena ABC que l'incident ha tingut lloc poc després de la mitjanit, hora local, en una terminal de transport a Upper Darby, situada a uns 14 quilòmetres a l'oest de Filadèlfia. En total, 42 persones, inclòs el conductor del tren.