L'alcalde de les Planes, Eduard Llorà (PDeCAT), ha explicat que l'Ajuntament ha dut a terme la millora de dues teulades i dels desaigües de l'escola Sant Cristòfor de les Planes.

Es tracta d'un edifici declarat bé cultural d'interès local que l'any vinent complirà el centenari. Projectada per l'arquitecte Roca i Pinet és una mostra de l'arquitectura pública del noucentisme.

Llorà ha explicat que la reparació de les teulades està valorada en uns 100.000 ?. Ha explicat que la propera acció serà pintar la façana, reparar el pati de davant i millorar el porxo antic. Aquesta acció està valorada en uns 150.000 euros.

L'alcalde ha recordat que el 2015 varen començar un pla de millora de l'escola. Ha explicat:«Ho vàrem fer de cara al centenari i per posar al dia un edifici antic que cal conservar en la seva forma».

Llorà ha explicat que des de l'inici de les reformes, han reparat els lavabos i han canviat els tancaments de les finestres.

La inversió total, segons ell, serà de 400.000 ?. La culminació de les millores tindrà lloc el 2018. En aquest any, començaran els actes de celebració del centenari pel qual l'Ajuntament ha organitzat una comissió. Entre les persones delegades per la celebració hi ha mestres i exalumnes. Preveuen fer un llibre, una exposició i xerrades.