L'estació de la Molina ha rebut des de l'inici de la temporada d'estiu un 17% més de visitants. En el mateix període de l'any passat, havien visitat la Molina 27.034 persones, mentre que aquest any han estat prop de 31.637, segons dades de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Aquest nombre de visitants es distribueix entre els usuaris del telecabina (14.127), Bike Park (6.526) i usuaris de la resta d'activitats de lleure en família i d'aventura de l'estació (10.984).

Amb aquestes dades es demostra l'interès que desperten les activitats d'estiu que organitza l'estació per a famílies i grups d'amics, apunta la Generalitat.

La tendència respecte a l'any passat denota la bona recepció de les novetats d'enguany, com el Bike Park, amb la nova zona de Cap de Comella, que dona més longitud als circuits Moli i Lina, que es van estrenar la temporada passada, o el forfet Molina Non Stop, que inclou telecabina La Molina, telecadira Cap de Comella, Bike Park, Tubbing, zona lúdica i d'aigües, barques i patinets, vòlei, frisbee-golf, circuit de fauna, piscina climatitzada, tenis i fitness.