Una baralla entre dos cunyats a Palafrugell va acabar dissabte amb un dels dos homes ingressat a l'hospital Josep Trueta de Girona amb una ferida al coll. El seu cunyat l'havia apunyalat amb un ganivet de 30 centímetres. Els fets van passar prop de les 7 de la tarda quan els dos homes s'estaven barallant per motius desconeguts en un immoble de l'avinguda de la Generalitat de Palafrugell.

Els serveis d'emergències mèdiques, SEM, van assistir la vícima primer al lloc dels fets, per després traslladar-la a l'hospital de Palamós. En veure la gravetat de les lesions que presentava, i que podria tenir afectada la caròtida, es va decidir derivar-lo a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va quedar ingressat.

Els agents de la Policia Municipal van detenir l'home per un delicte de lesions. Va ser el mateix detingut qui va avisar els veïns, que van alertar les autoritats policials. La detenció es va dur a terme al mateix domicili. Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació i s'espera que en els propers dies el presumpte agressor passi a disposició del jutge.