La companyia elèctrica Endesa Concretament s'ha millorat una de les bateries amb l'objectiu d'incrementar la qualitat i la quantitat de subministrament elèctric. El cost de la reparació va ser de 21.000 euros que es van invertir a substituir una de les bateries de 125 de corrent continu (Vcc) per instal·lar-ne una de dos mòduls i 105 ampers per hora (Ah).

Segons l'empresa, les obres de manera que si una fallés, es «garantirà» el subministrament. La corporació remarca la importància d'aquestes bateries, ja que exerceixen de «cervell» de la instal·lació elèctrica.

Subestació compartida

La subestació d'Olot està compartida amb l'empresa Bassols Energia i proveeix subministrament a 12.500 clients repartits entre els municipis garrotxins d'Olot i Batet de la Serra, La Vall d'en Bas i els seus nuclis de La Pinya, Sant Esteve d'en Bas, Puigpardines, El Mallol, Sant Privat d'en Bas, Joanetes i Hostalets d'en Bas), Riudaura, Besalú, les Preses, Sant Ferriol, Sales de Llierca, Maià de Montcal, Sant Jaume de Llierca, Argelaguer, Santa Pau, Sant Joan les Fonts i el seu nucli de la Canya, i Sant Pau de Segúries, al Ripollès.

La companyia elèctrica Endesa està presidida actualment pel madrileny Borja Prado, que també forma part del consell d'administració del Grup Mediaset Espanya i Enel Iberoamèrica.