Els examinadors de trànsit tornen avui a la vaga a Girona

Només un dels vuit examinadors ha anat a treballar - Faran aturades tots els dilluns, dimarts i dimecres de setembre

04.09.2017 | 10:43
Els examinadors de trànsit tornen avui a la vaga a Girona

Els examinadors del carnet de conduir han tornat a la vaga aquest dilluns.

Això s'ha traduït en el cas de Girona, amb un sol treballador de la DGT a les pistes de Montjuïc i per tant, que només es puguin fer una tretzena de testos pràctics avui, que és el que sol fer de mitjana un examinadors.

En total, segons fonts sindicals, avui hi havia a Girona vuit examinadors en actiu i d'aquests, set han decidit secundar la nova jornada d'aturades.

Cal recordar que aquestes noves mobilitzacions arriben després d'un mes de juny i juliol també amb vaga d'aquest col·lectiu.

Les aturades que es fan aquest mes de setembre, tot i que inicialment eren cada dia, finalment es faran dilluns, dimarts i dimecres.

Les autoescoles per la seva banda, van demanar la setmana passada que la DGT solucioni el problema i que mentrestant, siguin agents de la Guàrdia Civil que ocupin el lloc dels examinadors que fan aturades.

El col·lectiu de les autoescoles s'ha vist abocat, segons el seus representants, cap a ERO temporals i grans problemes econòmics arran de les aturades del col·lectiu de la DGT, que reclama un increment salarial que se'ls va prometre, segons els examinadors, el 2015 quan van posar fi a una altra vaga.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema