L'Ajuntament de Molló ha adjudicat les obres de millora del camí de la Retirada. Es tracta d'una de les rutes més freqüentades pels senderistes que visiten la localitat fronterera.Les obres consistiran a arranjar un tram de 670 metres, que coincideixen amb el GR11 i el camí de Sant Jaume.

La ruta està situada entre la carretera C-38 i el veïnat del Riberal. Les obres consistiran en una desbrossada general i en la pavimentació. La pavimentacó es dividirà en 4 trams ben diferenciats: un primer tram en el qual es pavimenta amb formigó, un segon en què es crea un tram central d'empedrat i un tercer en què es millor l'empedrat existent en els casos que sigui necessari. Al quart tram només s'hi instal·len certs elements com senyalització i una nova passera que creuarà el torrent de Ginestosa. Els treballs tenen un cost de 92.238,30?, finançats per fons europeus POCTEFA (64,8%), en el marc del projecte PATRIMC@T del País d'Art i d'Història de les Valls Catalanes del Tec i del Ter; la Diputació de Girona (25,2%) a través del Fons de Cooperació Econòmica; i fons propis de l'Ajuntament de Molló (10%).

També preveuen començar la primera fase de la urbanització per a la construcció d'un nou aparcament i zona de jocs infantils a Espinavell. Té un cost de 56.979 ? ,dels quals un 52% estan aportats per la Diputació de Girona i la resta per l'Ajuntament.