El pare del nen de cinc anys intoxicat per cocaïna tal com ja va fer el progenitor de l´altra criatura de set anys. El menor es troba amb el seu pare des que el van donar d´alta de l´hospital Josep Trueta de Girona.

Fins ara, el pare del menor comptava amb una custòdia gairebé compartida, ja que disposava d´un règim de visites ampli.

Ara però, l´1 de setembre va entrar un escrit al jutjat on va dir que no ratificarà el conveni actual amb la seva exdona, sinó que reclama tenir la criatura sota règim de custòdia total arran dels fets que van ocórrer a Cassà de la Selva. Per altra banda, aquest també ha comparegut per tot el procediment penal que es derivi del cas. Aquest procediment també l´ha seguit l´altre pare del nen de set anys que també va quedar intoxicat per cocaïna.

Les dues criatures, de cinc i set anys, són de dos homes diferents i cap d´ells és de l´actual parella de la mare, que els Mossos d´Esquadra van detenir després dels fets com a presumpte autor d´un delicte de tràfic de drogues. Cal destacar que la mare també va quedar detinguda -de forma tècnica- com a presumpta autora d´un delicte relacionat amb els drets i deures familiars.

El cas es va destapar gràcies al fet que l´empleada d´un bar, diumenge al matí, va veure les criatures amb la seva mare que estaven molt esverades i va alertar el 112. El SEM els va evacuar a l´hospital Trueta, on els van fer les anàlisis, de les quals els dos nens van donar positiu en cocaïna.

Ingressades al Trueta

Les dues criatures van romandre ingressades a l´hospital i després, cadascuna va anar amb el seu pare. Hi ha una àvia que també voldria obtenir-ne la custòdia, segons la DGAIA.