Un tren s'avaria entre Portbou i Cerbère i els Bombers han d'evacuar els 10 passatgers

Renfe assegura que el comboi ha patit una incidència tècnica · Un tren que sortia de Portbou cap a Sants acumula 30 minuts de retard

05.09.2017 | 11:29

Un tren que feia el trajecte entre l'estació de Sants i Cèrbere a primer hora d'aquest matí s'ha avariat i ha quedat aturat entre les estacions de Portbou i Cerbère.

Inicialment, segons fonts de Renfe, s'ha optat per remolcar els combois i seguir amb el passatge a dins però finalment, aquesta maniobra no ha estat possible.

Per aquest motiu, els Bombers han ajudat a evacuar els deu passatgers que hi havia a l'interior del tren i posteriorment, els han traslladat a l'estació de Portbou. El trajecte fins a Cerbère el faran en principi en un servei alternatiu, per ara Renfe no assegura si serà en tren o en autobús.
Aquest tren havia sortit a les 6:16 hores de Sants i havia d'arribar a Cerbère a les 8:57 hores. I ha acumulat un total de retràs de 80 minuts, segons Renfe.

Per altra banda, a causa de l'avaria, un tren que havia de sortir de Portbou a dos quarts d'onze i havia d'arribar a Sants, acumula 30 minuts de retard.Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema