Els treballadors de les ambulàncies després d'anunciar que per ara no hi ha prevista cap més mediació a la seu del Departament de Treball a Barcelona per intentar resoldre el conflicte laboral entre la plantilla i l'empresa i que ja ha deixat tres jornades d'aturades parcials que han afectat més d'un centenar de pacients cadascuna.

Així, l'aturada de 24 hores del servei de transport sanitari arrencarà la mitjanit del dia 8, i pel dissabte 9 de setembre hi ha anunciada una manifestació pels carrers de Girona i una xoriçada popular a la Devesa.

En paral·lel, per aquest matí hi ha prevista una mediació del Tribunal Laboral de Catalunya a Girona sobre el conflicte col·lectiu interposat per la plantilla al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), segons han informat fonts sindicals.

Aquest procediment col·lectiu no està directament relacionat amb els motius que han propiciat les mobilitzacions, sinó que està motivat pels canvis de les condicions laborals i de mobilitat geogràfica que ha començat a aplicar l'empresa concessionària del servei, Transport Sanitari de Catalunya (TSC) des de l'1 de setembre.

Al Parlament

Aquest dijous, a més, els treballadors de les ambulàncies seran al Parlament convidats pel grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot per exposar-hi les seves reivindicacions.