El pavelló poliesportiu de Sant Joan les Fonts torna a estar cobert i té les obres de renovació i millora quasi acabades.

L'equipament va ser fet el 1982, però sense les mesures reglamentàries per a l'esport d'adults. A més tenia degoters, i a l'estiu hi feia molta calor. Uns 35 anys després, ha hagut de ser adequat a la normativa d'esports.

Valorades en uns 402.000 ?, les obres van començar al mes de juny. Durant l'estiu, l'empresa encarregada de les obres va descobrir la teulada, va alçar els murs laterals i va posar l'estructura de la nova coberta.

Fa uns dies, la coberta nova va quedar instal·lada. L'alcalde, Joan Espona (PDeCAT), ha manifestat la seva confiança en el fet que l'equip de bàsquet Garrotxa-Santjoanenc de Primera Catalana podrà començar la lliga amb la reforma del pavelló acabada.

«Hi poden faltar detalls, però s'hi podrà començar», ha afirmat l'alcalde. L'inici de la lliga està previst per a la tercera setmana de setembre.

El projecte també preveu la instal·lació d'un enllumenat nou. El pavelló forma part d'un conjunt esportiu, en el qual hi ha una piscina, camps de futbol, de tennis i de pàdel.