Els veïns i veïnes de Cassà poden votar fins el diumenge 24 de setembre els projectes que es realitzaran amb els 60.000 euros dels pressupostos participatius.

De les 182 propostes que es van rebre, se'n van escollir 11 com a finalistes, de les quals se n'acabaran executant 3. Per votar, cal estar empadronat a Cassà i tenir a partir de 16 anys.

Els projectes les van analitzar tècnicament i posteriorment e sva fer un taller format per una trentena de ciutadans, d'on van sortir els 11 projectes finalistes que ara ara s'han posat a votació.

El regidor d'Hisenda de Cassà, Pau Presas, valora positivament «la implicació dels ciutadans, especialment dels joves» i ha animat a tota la població a participar en la votació dels projectes dels pressupostos participatius.

Enguany, l'Ajuntament ha habilitat un portal web que permet votar per internet d'una manera més «fàcil i còmode», però també s'han habilitat urnes al Centre Cultural, a la piscina municipal o l'edifici de l'Ajuntament.

Els cassencs poden votar entre construir un parc de calistenia per practicar exercicis físics amb el propi pes corporal, instal·lar un rocòdrom exterior d'escalada amb forma de tap de suro d'una alçada d'uns 7 metres, una tirolina de 20 metres al parc dels Fruiters, un semàfor al carrer Provincial amb la cruïlla del carrer Castellflorit, arreglar el local del Taller Orquestra, un pas elevat de vianants al carrer de l'Hospital, il·luminar l'últim tram del carrer de l'Empordà, renovar la sonorització i megafonia dels equipaments esportius i embellir el pati de Can Trinxeria.